Trenere

Andreas Anderssen

Hovedtrener

5 års erfaring med trening/lek med barn under 9 år. Henter inspirasjon og utveksler erfaring med de største norske tennisklubber, NTF og ledende tennisklubber i Stockholm. Hovedtrener i Abildsø TK og Bøler Tennis. Trener 1 utdanning, Arrangerer FOBA foreldrebarn kurs. Brenner for tennisglede livet igjennom gjennom intensitet og kvalitet. Tidligere lang erfaring fra alpint på toppnivå trener 3, samt avholdt mange trener 1 kurs. Er opptatt av at barna er allsidige med deltakelse i mange idretter både for glede og for å forebygge skader.
 

e-post: andreas.anderssen@gmail.com
Mobil: +47 483 94 007

Magnus Høyeraal (1964)

Trener for voksne og konkurranse-spillere

Magnus jobbet tidligere i bank (BNP Paribas). Han sluttet for mange år siden for å studere og bruke mer tid til sine interesser: reising, sykling og windsurfing. Han bodde noen år på Hvaler pga. windsurfing. Når vinden uteble var tennis en av aktivitetene han tok opp igjen. I hans oppvekst her på Kolbotn prøvde han mange ulike idretter. Langrenn og orientering var de idrettene han likte best og drev aktivt med. Magnus prøvde også tennis ved den nye klubben på Kolbotn. Etter hvert ble det mer og mer tennis. Spilte turneringer samt lagkamper. Magnus har også spilt tennis på High School i Houston, USA. Siden 2012 har Magnus nesten spilt tennis hver dag og tatt trenerutdannelse. De siste 3 årene har han vært trener i Kolbotn Tennisklubb.
Trenerutdannelse:
Aktivitetsleder (2015) (Tennis)
Trener 1 (2015) (Tennis)

e-post: mhoyeraal@gmail.com
Mobil: +47 936 97 049

Philip Gilb

Trener tennisskolen og trener SFO Vassbonn og Kolbotn

Har aktivitetslederkurs og er trener 1 og trener 2-sertifisert.

e-post: philipsteven98@icloud.com
Mobil: +47 469 52 641

Dag Kristensen

Trener for voksne og konkurranse-spillere

Dag startet sin trener karriere, trener 1, i Arendal og Kristiansand tennisklubb, på slutten av 70- tallet. Trente de bedre juniorene i klubbene.
Fra begynnelsen av 80-tallet ble jeg utdannet som politi, og trener virksomheten ble det mindre og mindre tid til. I 2018 sluttet jeg i politiet, tok et nytt trenerkurs, trener 2, og er nå fulltids engasjert som trener.

e-post: dagk2@online.no
Mobil: +47 992 07 783

Filippa Vale Frogner

TSAK - Tennisskole Assistens kurs

Markus Haugen

Har aktivitetslederkurs.

Markus Nord

Har aktivitetslederkurs.

Elise Rehn Bakken

Trener for barn