Om Tennisskolen

Hvem kan være med i Tennisskolen?
Vi har spillere fra 5 år og opp til godt voksen alder. I Tennisskolen har vi plass til alle; nybegynnere, litt øvet og turneringsspillere. Vi har de som er fornøyde med å spille en gang i uken og de som vil trene hver dag. Ta kontakt med oss for hvilket nivå og gruppe du, eller ditt barn bør spille på, dersom du er i tvil. 

Når er det trening?

Vi tilbyr timer fra kl 14 og utover - mandag til fredag. Timene for barn og ungdom er i hovedsak lagt i tidsrommet kl 15 - 18, mens timer for voksne er satt opp fra før kl 14 og etter kl 18.

Hvor?

I sommersesongen holder Tennisskolen til på vårt flotte anlegg på Kolbotn, ved Ingierkollen, men fra midten av september skjer treningen innendørs i "bobla, frem til midten av mai. Noen timer vil kunne bli lagt til "A-box".

Hvorfor spille tennis?
Det er mange gode grunner til å spille tennis. Mens du har det gøy på banen og spiller, får du en effektiv treningsøkt, utvikler koordinasjon, styrke, fleksibilitet og disiplin. Mange finner sine beste venner på Tennisskolen. Tennis er ikke så vanskelig som det kan se ut til. Etter et par treninger med god veiledning, er du i gang.

Nybegynnere starter med litt mykere baller, som gjør at man kommer inn i spillet, lett får kontroll på ballen og samtidig lærer regler og utvikler teknikk. Vi har gratis utlån av rackerter – så det eneste du trenger for å komme i gang er et par tennissko, eller vanlige hallsko (joggesko er ikke tillatt på anlegget).

Mer informasjon og påmelding?

Ønsker du fast time(r) i uka gjøres dette ved å sende mail til Andreas Anderssen med følgende informasjon:

1. Navn

2. Kontakinfo (Navn, e-mail og mobil)

3. Fødelsdato

4. Ønsket antall timer pr uke

5. Ønsked(e) dag(er) (Vi prøver så langt det går å opplylle alles ønsker)

6. Erfaring: Nybegynner, litt øvet eller øvet

Dette sendes til e-post: andreas.anderssen@gmail.com (tel: +47 483 94 007)

**********************************

Hovedtrener

Andreas Andersen

e-post: andreas.anderssen@gmail.com
Mobil: +47 483 94 007